[www.nikospokemonsite.nl] Fan Art van Sylver (Sytze) deel 1 Terug naar de hoofdpagina     Terug naar Fan Art IndexFAN ART VAN SYLVER (SYTZE) DEEL 1


Nou hier komt dan mijn eerste fanart. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden... 

Het zijn allemaal dezelfde soort pkmn, alleen dan van elk type eentje (net als de eevee-lutions). De roze helemaal rechts is van het type Light (zelf verzonnen duzz) 

De rest:
Normal Ghost Fighting Grass Ice Ground 
Steel Fire Water Rock Flying Light 
Bug Dragon Electric Poison Psychic Dark Dit is de evolutie van Blissey, genaamd Celesty (Celestial = hemels). Ze is van het type Light/Flying en het is een Engel Pokémon
Tuppy, de baby-fase van Goldeen. Een water type (duh)... Tuppy is afgeleid van Guppie De figuurtjes links zijn Steel-types. De kipachtige pkmn Electric en de middelste Dragon
Naam: Jakhost (afgeleid van Jack 'o' Lantern, zo'n pompoen voor Halloween, en ghost)

Het is een Grass/Ghost combo Een Baby-Ponyta, 'k vin 'm zelf super kjoet
De kleine heet Sisgoat. Komt van Siska (zo heette mijn lieve geitje, maar die leeft nu niet meer) en goat. 
Zijn evolutie heet Capricool, van Capricorn (Steenbok) en Cool Ze hebben (nog) geen namen, maar het zijn een zon en een maan (duh! ). 
Ik had ze al gemaakt voordat R/S er was, dus voor Lunatone en Solrock. Bij mij heeft de zon de types Light/Fire en de maan Dark/Ground. (Light zelfbedacht)
De kleine heet: Swanling (zwaan en duckling = eendekuiken) en is van het ice-type
De grote heet Icewana (Ice + Swan = zwaan) en is ice/flying Naam: Virgose (Virgo = maagd/ sterrenbeeld, en Rose)
Type: Grass / Light (Light zelfverzonnen, precies het tegenovergestelde van Dark)
Naam: Geminott (Gemini = tweeling sterrenbeeld, not = niet. Dus geen tweeling)
Type: Dark/Light
Beschrijving: Het lijken twee pkmn, maar het is er maar eentje (net als exeggcute). Ze worden altijd als tweeling geboren en zitten met hun staarten aan elkaar vast. Meestal maken ze ruzie, omdat ze zo verschillend zijn, maar in een gevecht kunnen ze goed met elkaar samenwerken, en zijn ze precies op elkaar ingesteld Het zijn twee kamelen, maar dat had je vast al gezien. Ik had ze al verzonnen toen R/S nog niet uit was, en er dus nog geen Camerupt en Numel waren. 
Beide zijn van het type rock/ground: Ze hebben een soort kristallaag omzich heen, dat de zon weerkaatst en hun zo tegen de hitte beschermt. Ook hebben ze een harde knots aan hun staart waar ze flinke klappen mee kunnen uitdelen
Naam: Nog niet...
Type: Normal/Flying.
Beschrijving: Het is een vliegende eekhoorn Pokémon. Nou ja hij kan niet echt vliegen, maar wel grote stukken zweven tussen de bomen. Zijn lange tanden zijn erg geschikt om te knagen of te bijten. Naam: Heeft-ie nog niet
Type: Water/Grass
Beschrijving: Het is een Zee-anemoon pokémon. Hij zit meestal vastgeplakt aan de zeebodem. Zijn tentakels bevatten een verlammend gif.
Naam: Mrow (worm omgekeerd)
Type: Poison
Beschrijving: Het is een babyvorm van Ekans. Hij ziet er misschien lief uit maar z'n gif is erg gevaarlijk, en uit speelsheid wil hij je nog wel eens per ongeluk bijten. Z'n grote ogen zijn in staat je te hypnotiseren. Naam: nog niet.
Type: Rock / Flying
Deze Pokémon is de babyvorm van Aerodactyl. Met zijn kleine vleugels is hij erg wendbaar en snel. Hij ziet er lief uit, maar is een vleeseter (net als z'n evo) helaas kan zijn kleine snavel geen prooien doden, dus is hij altijd in de buurt van een aantal Aerodactyl zodat hij een graantje kan meepikken.
Naam: Tibull (Tiny = klein, Bull = Bulldog)
Type: Normal
Beschrijving: Tibull is de babyvorm van Snubbull, zijn kaken zijn nog niet volgroeid maar toch kan hij al heel hard bijten. Hij wordt veel gehouden door rijke kinderen als gezelschapsdier. De stippen op zijn vacht geven 's nachts licht. Naam: Poidgeon (Poison = giftig, Pidgeon = duif)
Type: Poison/Flying
Beschrijving: De huid van deze Pokémon produceert een soort slijm, dat erg giftig is. Het heeft zelfs een deel van zijn veren aangetast, daardoor kan deze Pokémon niet zo snel vliegen, maar dat maakt niet zoveel uit. Door deze laag heeft hij geen vijanden.
Baby Absol Baby Houndour
Baby Latios/Latias.
Ik heb 'm paars gemaakt omdat rood en blauw samen paars maakt. Ik hoop dat jullie 'm mooi vinden. Baby Snorlax. 
Naam: Snoolo (Snooze=soezen, Pillow=kussen)
Type: Normal
Beschrijving: Snoolo lijkt op een kussen en is de baby vorm van Snorlax. Zijn buik is zo zacht en comfortabel dat veel mensen die tegen hem aanliggen in slaap vallen. Snoolo's lievelingsbezigheid is eten.
(ps: z'n navel is wel een beetje mislukt)

Silver Togetic's Fan Art deel 2


Top