Red, Blue, Yellow Index Terug naar de HOME pagina


 

Stap 1: Voorbereiding op het vangen van Mew

Deze code is voor Rood, Blauw of Geel Vecht niet met deze trainer op Route 8 Vecht niet met deze trainer op Route 25

Deze methode schijnt veilig te zijn. Ik heb het zelf ook gedaan en ik heb nu Mew...Hoe dan ook, bij het gebruik van codes/cheats/glitches moet je oppassen! Gebruik is op eigen risico!

Nu gaan we verder met de voorbereiding...

Om de code te laten werken, moet je je aan een paar belangrijke dingen houden. Als je het spel al uitgespeeld hebt bestaat de kans dat je al dingen gedaan hebt waardoor de code niet zal werken. Bij de uitleg hieronder zie je al snel waarom.

Volg deze instructies: Niet vechten met de Trainers op Route 8 en Route 25. Anders werkt het niet. Speel het spel vanaf het begin totdat je HM 02 FLY krijgt in Celadon City. Je moet al een Pokémon bij je hebben die je FLY kunt gaan leren. Leer die dan ook meteen FLY zodra je de HM krijgt.

Stap 2: Op Route 8

Ga hier, op Route 8, voor de deur staan Open snel het Menu voordat je gezien wordt!

Ga op Route 8 voor de deur staan zoals op het linker plaatje hierboven. Kijk uit dat de Trainer vlakbij het huisje je niet kan zien! Sla hier je spel op, omdat je niet meer mag opslaan totdat je Mew hebt. Dit is ook een handig punt om opnieuw te beginnen, mocht je iets fout doen onderweg.

Als je 1 stapje naar beneden doet zal de Trainer je zien. Let nu op! Druk, terwijl je dat stapje doet, snel op START. Doe je dat goed, dan popt het Menu op, eerder dan dat de Trainer je ziet. Als je het niet goed doet moet je opnieuw beginnen omdat je niet met deze Trainer mag vechten. Want dan werkt de code niet...

Vlieg naar Cerulean City De Trainer ziet je als je vliegt... Maar geen nood... je bent al weg!

Heb je het Menu, vlieg dan met de Pokémon die je FLY hebt geleerd naar Cerulean City. De Trainer zal je nu wel zien maar geen nood, dat is normaal. Je vliegt naar Cerulean City voordat hij met je kan vechten.

Stap 3: Cerulean City

In Cerulean City De Nugget Bridge

Je bent in Cerulean City, ga over de Nugget Bridge richting Noorden.

Zoek deze Trainer over de Nugget Bridge Je moet deze Trainer verslaan Ga na het gevecht naar Lavender Town

 

Ben je over de Nugget Bridge, ga dan rechtsaf. Onderweg kom je de Trainer tegen zoals op het plaatje hierboven. Belangrijk: zorg dat de Trainer naar JOU toe komt lopen. Spreek hem dus niet zelf aan: je spel zal dan "bevriezen." Ga ergens boven hem staan zodat hij naar jou toe zal moeten lopen. Jullie gaan vechten en jij MOET winnen. Geen probleem lijkt me: hij heeft alleen een Slowpoke van level 17! Vlieg naar Lavender Town als je gewonnen hebt.

Stap 4: Lavender Town

In Lavender Town Ga naar dit pad En ontmoet... Mew!

Oké, je bent er bijna...! In Lavender Town ga je naar het pad dat je ziet op het plaatje hierboven. Zet 1 stap het pad op, en je Menu zal automatisch openspringen. Verlaat het Menu en je zal onmiddelijk Mew tegenkomen. Mew zit op level 7 en kent alleen de aanval Pound. Hij zal dus niet moeilijk te vangen zijn. Succes!